• banner01
  • banner02
  • banner03

produk sing ditampilake

  • company img (2)
  • company img (1)

Guangzhou AsiaprintIndustrial Co, Ltd.

Madeg ing 2016, Guangzhou Asiaprint Industrial Co., Ltd. wis dadi pimpinan teknologi sublimasi pers panas. Kita nyuplai mesin press press panas, mesin cetak sublimasi, mesin cetak DTF, mesin sekring, mesin embossing, pengering, kertas sublimasi, tinta lan liya-liyane. Dumunung ing Guangzhou, China, kita ngontrol kualitas lan nyoba ing kene sadurunge dikirim supaya produk kita kepenak standar para pelanggan.

Ndeleng Liyane
Dhukungan teknis on-line bisa diwenehake kanthi tepat wektu
lan staf bakal seneng nulungi sampeyan.

Napa PILIH KAMI

  • Professional

    Profesional

    Kita minangka pimpinan mesin press panas ing China.

  • Certificate

    Sertifikat

    Mesin press panas kita sertifikasi CE.

  • Application

    Lamaran

    Kita nyedhiyakake layanan online 24 jam saben dina, 7 dina seminggu.